InfiRay®, Leader of Infrared Thermal Imaging

InfiRay® concentreert zich op de ontwikkeling van infrarood warmtebeeldtechnologieën en de productie van relevante producten, met volledig onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten. InfiRay is toegewijd om wereldwijde klanten te voorzien van professionele en concurrerende infrarood thermische beeldvorming producten en oplossingen. De belangrijkste producten zijn infrarooddetectoren, warmtebeeldmodules, thermische nachtzichtcamera's en thermografische camera's voor temperatuurmeting.

InfiRay® staat bekend om de unieke "Ultra Clear"-technologie die zorgt voor beelden met hoge definitie en een ultralaag stroomverbruik. Met meer dan 2000 werknemers en 48% van het R&D-personeel zijn 2030 intellectuele eigendomsprojecten op het gebied van InfiRay® goedgekeurd en aanvaard, waaronder die voor geïntegreerde circuitchips, MEMS-sensorenontwerp en -fabricage, Matrix III Beeldalgoritmen en AI-Temp Intelligente Nauwkeurige Temperatuurmeetalgoritmen.

InfiRay® producten zijn toegepast op verschillende gebieden, waaronder intelligente industrie, nachtzicht observatie buitenshuis, AI, machine vision, smart driving, UAV, beveiliging en brandcontrole, IoT, en epidemie preventie en controle.

Bekijk het volledige productaanbod.
VDI Outdoor - Warmtebeeld en nachtzichtspecialisten

Bekijk producten

"Make the invisible, visible."

The bright future of optics.