Wie zijn wij

VDI Outdoor is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van nachtzicht- en warmtebeeldkijkers. Wij zijn gepassioneerd en bieden graag de beste producten en service aan onze klanten.

VDI Outdoor is in 2016 ontstaan uit onze liefde voor jagen. Als fervente jagers merkten we dat er een gebrek was aan goede nachtzicht- en warmtebeeldapparatuur op de markt. We besloten daarom om zelf op zoek te gaan naar de beste apparatuur en deze aan te bieden aan andere jagers en liefhebbers van het buitenleven.

Onze persoonlijke betrokkenheid is wat ons onderscheidt van andere verkopers. Wij geloven dat persoonlijk advies en service van onschatbare waarde zijn bij het kiezen van de juiste apparatuur. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de beste uitrusting te hebben wanneer je buiten bent en we zijn vastbesloten om onze klanten te helpen bij het vinden van de perfecte kijker voor hun specifieke behoeften.

Als een echt familiebedrijf zijn we trots op ons team en onze klanten. Wij zijn de oprichters van VDI Outdoor en ons bedrijf is uitgegroeid tot een bron van trots en voldoening. We werken samen met ons team van toegewijde professionals om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de beste producten en service ontvangen. 

We zijn verheugd om te zien hoe VDI Outdoor is gegroeid sinds onze start in 2016 en we blijven onze klanten voorzien van de beste nachtzicht- en warmtebeeldapparatuur op de markt. We hopen dat we jou ook kunnen helpen bij het vinden van de perfecte kijker voor alle volgende avonturen in de buitenlucht.

Ons enthousiaste team

parallax background
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante informatie over onze producten.